Programmas veids: | Pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas |
---|---|
Struktūrvienība: | Studiju virziens „Ražošana un pārstrāde” |
Programmas direktors: | |
Programmas kods: | 41541 |
Akreditācija: | 06.07.2016 - 31.12.2022 |
Licence: | 06.07.2016 - 31.12.2022 |
Kvalifikācija: | Pārtikas produktu pārstrādes speciālists |
Prasības: | sekmīgi apgūta studiju programma, aizstāvēts kvalifikācijas darbs |
Kredītpunkti: | 100 |
Pilns laiks: |
![]() |
Studiju ilgums (pilns laiks): | 2,5 gadi |
Studiju gada maksa EUR (pilns laiks): | 1630 |
Nepilns laiks: |
![]() |
Studiju ilgums (nepilns laiks): | ![]() |
Studiju gada maksa EUR (nepilns laiks): | ![]() |
Vispārizglītojošie studiju kursi:
Lietišķā matemātika, Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas, Ievads cilvēkzinībās, Uzņēmējdarbības uzsākšana, Darba aizsardzība, Vides un civilā aizsardzība, Pārtikas siltuma un aukstuma procesi.
Nozares profesionālās specializācijas kursi:
Pārtikas produktu ķīmija, Bioķīmija un molekulārā bioloģija, Pārtikas mikrobioloģija un biotehnoloģijas, Uztura mācība, Kvalitātes vadība, Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģijas un tehnoloģiskās iekārtas u.c.
Studentiem tiek piedāvāti studiju kursi brīvai izvēlei.
Vispārējā vidējā vai vidējā profesionālā izglītība
Trīs centralizētie eksāmeni vai gala vērtējums atestātā par vidējo izglītību, ja CE nav kārtoti, vai izglītība iegūta līdz 2004.gadam:
Papildus punkti: